Luulin, että työnhakutaitoni ovat kunnossa, mutta eivätpäs vaan enää olekaan! Löysin mielenkiintoisen työpaikan, jota ajattelin hakea siihen asti, kunnes luin työnhakuilmoituksen viimeisen rivin: "Laita videohakemus (n. 30 sek) ja CV"! Olen kyllä osannut tehdä videohakemuksen, kun minulle on lähetetty siihen työnantajan järjestelmästä linkki ja olen voinut painaa linkistä ja nauhoittaa vastaukseni suoraan sinne, mutta tämä videohakemus, joka pitää palauttaa sähköpostilla, tai jopa postitse (?) ylittää nyt kyllä tietotekniset taitoni, ja hakemuksen jättö tyssäsi siihen. Toivottavasti tämä ei ole yleistyvä trendi työnhakumarkkinoilla...

 

x etsii x:a kokoaikaiseen työhön.

x:n keskeisiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, x:n toimistotyöt, hallinnossa avustaminen, kurssi- ja jäsenrekisterin ylläpitäminen. Hän osallistuu myös tiedonhankintaan, toiminnan kehittämiseen, koulutusten, kampanjoiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Toivomme aiempaa kokemusta viestinnästä, varainhankinnasta ja/ tai vaikuttamistyöstä.

Työ on enimmäkseen päivätyötä, mutta voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää valmiutta matkustamiseen.
Koulutusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, työkokemusta 1 - 5 vuotta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme kokemusta järjestötyöstä ja hyviä tietoteknisiä taitoja ja sekä hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja x tai puhelimitse x.

Laita videohakemus (n. 30 sek) ja CV osoitteeseen: x tai postitse x.