Hei,

kiitokset vielä hakemuksestasi x:n tehtävään. Pahoittelen viivästynyttä viestiä, olemme nyt päätyneet haastatteluiden jälkeen valitsemaan toisen ehdokkaan tehtävään ja lähetän sinulle tässä yhteenvedon hakuprosessista. Olit kuitenkin hyvänä ehdokkaana hakuprosessissa mukana ja toivomme, että jatkossakin olet kiinnostunut meillä avoimeksi tulevista tehtävistä sivuillamme x.

 

x:n määräaikainen tehtävä on ollut haettavana x:n nettisivuilla ja ilmoitustaululla sekä x, x ja x-sivustoilla x-x välisen ajan.

Toimen kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiedollisten sisältöjen laaja-alaista hallintaa ja kokemusta x:n tai x:n hallinnosta ja/tai x:n asiantuntijatehtävistä. Arvostamme itsenäistä työotetta, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia/projektien hallintaan, hyviä verkosto-, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kehitysmyönteistä, positiivista asennetta.

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 35 henkilöä. Haastatteluun kutsuimme seitsemän hakijaa, joista kolme veti hakemuksensa pois. Haastattelijoina toimivat x, x ja x.

Hakemuksen sekä haastattelun pohjalta on hakijoista suoritettu kokonaisarvio, jossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan sopivuus ja vahvuudet x:n tehtävään. Tehtävään on nyt valittu henkilö ja valitun ansioiksi on kelpoisuuden lisäksi katsottu muun muassa x:n tutkinto sekä pitkä ja monipuolinen soveltuva alan työkokemus.

 

Toivotan hyvää alkanutta talvea sekä menestystä tuleviin hakuihin!

 

Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning

x