Hei,

ja kiitos kiinnostuksestasi x:ää kohtaan. Valitettavasti hakuprosessi ei kohdallasi tällä kertaa edennyt haastatteluun asti.

Saimme määräaikaan mennessä huikeat 215 hakemusta x:n tehtävään. Yleensä kliseeltä kuulostava ”hakijat olivat erittäin kovatasoisia” pitää tällä kertaa todella paikkansa. Päädyimme valitsemaan haastatteluihin neljä henkilöä, joilla kaikilla on mm. vankkaa kokemusta x-työstä ja x:stä.

Olemme kuitenkin säästäneet kaikkien hakijoiden hakemukset tulevaa varten, sillä meillä on aukeamassa ensi kuussa vielä yksi paikka tiimissämme. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus x:nä. Tämä työ on Paikka auki -hankkeen työpaikka, eli hakijoiden tulisi olla alle 30-vuotiaita ja työsuhteen alkaessa työttömiä työnhakijoita. Jos täytät kriteerit ja haluat, että aikaisemmin lähettämäsi hakemus otetaan huomioon tässä haussa, kirjoittele minulle sähköpostia, niin annan paikasta lisätietoa. Vinkkinä vielä, että työllistämishankkeesta huolimatta tämän työn tehtävät ovat erittäin kiinnostavia ja palkka varsin kilpailukykyinen.

Erittäin hyvää alkanutta vuotta.

x