Julkkiksen työnhaku on helppoa: antaa lehdelle vain haastattelun, niin yhteydenottoja ja työtarjouksia alkaa varmasti satelemaan! Toista se on tavallisella kaduntallaajalla, joiden hakemukset hautautuu työnantajien hakemustulvan alle...

 

IS: Tovin työttömänä ollut Annika Metsäketo: ”Työttömyyskassan rahat eivät riitä mihinkään”

 

Radiojuontajana tunnettu Annika Metsäketo etsii kuumeisesti töitä.

Tuttu radiojuontaja Annika Metsäketo, 45, on ollut jo tovin työttömänä.

– Nyt ei ole kiva olla, kun töitä haluaisin tehdä. Rahatkaan eivät riitä mihinkään, Suomessa asuva ja työtön radiojuontaja Annika Metsäketo harmitteli Ilta-Sanomille tiistai-iltana LalliS-muotinäytöksessä Helsingin Vanhassa Kauppahallissa.

Hän on ollut jo tovin työttömänä ja on asiasta luonnollisesti harmissaan.

– Olisi kiva tuntea itsensä vielä tarpeelliseksi, 45-vuotias Metsäketo sanoi muotinäytöksessä.

Aikoinaan muiden muassa Kiss FM:llä, NRJ:llä ja Radio Novalla juontanut Metsäketo kertoi, että työttömänä olo on henkisesti raskasta. Hänellä on vielä lainaakin, jota pitää maksaa takaisin.

– Työttömyyskassan rahat eivät riitä mihinkään. Ekstraakaan ei voi tehdä, sillä silloin ei saa sitäkään summaa kassasta. Tässä suhteessa Suomessa ei ole ajateltu kovin pitkälle, sillä uskoisin muidenkin ihmisten haluavan tehdä edes jotakin muuta kuin istua kotona, hän on saanut tuta.

Metsäketo painotti, ettei aio luovuttaa: hänellä on huima ammattitaito ja taistelutahto.

– Toivottavasti en putoa mihinkään ikäluokkakuoppaan, vaan saan töitä. Olen valmis tekemään mitä vain. Minä taistelen itselleni töitä, hän painotti.